WIE ZIJN WIJ

Hét ervaren team 

voor uw cijfers

 

 

 

BELASTINGAANGIFTES
GEDAAN
0

Dit is Joop

De grondlegger van ons mooie bedrijf. Met zijn doorzettingsvermogen heeft hij een gedegen basis neergezet waar we nu nog steeds profijt van hebben. Zijn kennis en ervaring dienen als een klankbord voor de bedrijfsvoering en visie. Fijn, een betrokken pensionado -die terecht aan het genieten is als een ware bourgondiër- binnen onze gelederen te hebben als vraagbaak.

Dit is Ronald

Hij runt ons administratiekantoor sinds 2014 en heeft het stokje overgenomen van Joop. Met zijn dienstverlenende mindset is hij betrokken bij onze relaties. Een aanpak die zorgt voor vertrouwen in onze werkwijze. Zijn serieuze blik kent echter ook een humoristische keerzijde. Dit twee-gezicht laat hij ook zien bij zijn scheidsrechterspassie op het hockeyveld. Een arbiter die zelf goed is voor 5 gele kaarten per seizoenshelft.

JAARREKENINGEN
GECONTROLEERD
0

 

 

 

 

 

 

 

LOONHEFFING AANGIFTEN
VERSTUURD
0

Dit is YvonneE WIEL

Al meer dan 13 jaar maakt ze deel uit van ons team. En evenals onze collega Carolien groot fan van het ‘foute uur’ op Qmusic. Daar haalt ze ook de energie vandaan om in drukke periode zo’n 65 btw-aangiftes de deur uit te doen. Na een werkdag heeft ze alsnog genoeg veerkracht om een rondje hard te lopen.

Dit is Carolien

Zij maakt dagelijks een vliegende start wanneer ze kan luisteren naar ‘foute’ muziek. Wanneer ze aan het werk is verdwijnt de koffie vaker koud door de gootsteen, dan dat ze deze opdrinkt. Je kan Carolien in haar vrije uren tegen komen in het zwembad of thuis ‘verdwaald’ in een spannend boek. Liever niet storen dus!

LOONSTROKEN
VERZONDEN
0

 

 

 

 

WIJ DRAGEN BIJ AAN DE MAATSCHAPPIJ

 

Sporten is gezond en niet alleen omdat je er fit van wordt. Als ondernemer geeft het je nieuwe energie om dagelijks met een frisse mindset aan de slag te gaan.  

CONTACT

Neem vrijblijvend

contact met

ons op

RODRU ADMINISTRATIES

Torenstraat 25a – 5151 JJ Drunen

CONTACT

    0416 374 959